Het premium kunstbloemen abonnement

Rental Flower Creation Annual Subscription 2

Altijd “verse” bloemen dankzij ons luxe bloemenabonnement

  • Gepersonaliseerde XL bloemstukken op maat van je unieke stijl en ruimte
  • Het hele jaar door bloemen voor langdurig plezier en moeiteloos onderhoud met onze verhuurservice
  • Gemakkelijke en probleemloze levering door ons team, zodat je kunt genieten van je prachtige kunstbloemenarrangement zonder een vinger uit te steken
  • Luxe XL-bloemarrangementen die in elke ruimte een opvallend statement maken en een vleugje elegantie en verfijning toevoegen aan je woning of bedrijf.

Ontdek Royal Things, dé bestemming voor hoogwaardige bloemencreaties, speciaal aangepast aan jouw unieke stijl en ruimte. Onze verhuurservice is ideaal voor klanten die willen genieten van opvallende bloemstukken zonder zich zorgen te maken over de aankoop en het onderhoud van echte bloemen. Wij zijn gespecialiseerd in XL bloemstukken vervaardigd uit premium materialen die de natuurlijke uitstraling van echte bloemen nauwgezet nabootsen. Of het nu voor jouw huis of bedrijf is, onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat de kunstbloemen perfect samen gaan met jouw interieur. Lees verder voor meer informatie over ons luxe bloemenabonnement. Abonneer je nu en beleef de pracht van op maat gemaakte kunstbloemstukken in jouw woon- of werkomgeving!

Rental Flower Creation Annual Subscription 3
Royal Things Rental Artificial Flowers Summer Creation

Het zorgeloze abonnement

Bij Royal Things bieden we een uniek en zorgeloos bloemenabonnement waarmee je kunt genieten van de schoonheid van topkwaliteit kunstbloemstukken zonder het gebruikelijke onderhoud. Met onze abonnementsservice kan je genieten van op maat gemaakte luxe XL bloemstukken die zijn afgestemd op jouw unieke stijl en ruimte.

Wanneer je je op onze service abonneert, komt ons team elk kwartaal bij je thuis of op je bedrijf langs om een nieuw luxe bloemstuk te installeren dat bij het seizoen past. Een abonnement op onze service is eenvoudig en voordelig. Onze jaarcontracten met kwartaalwissels zorgen voor langdurig plezier en moeiteloos onderhoud, zodat je altijd mooie bloemstukken hebt zonder het gedoe van het kopen en onderhouden van echte bloemen. Bovendien biedt onze abonnementsdienst een betaalbaar alternatief voor traditionele bloemstukken die voortdurend moeten worden vervangen en onderhouden.

Dus waarom wachten? Neem vandaag nog een abonnement en ervaar de schoonheid van op maat gemaakte kunstbloemen in je woning of bedrijf. Met onze persoonlijke aanpak, hoogwaardige materialen en handige wisselservice zal je zeker opnieuw verliefd worden op je bloemendecoratie. Neem nu contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek vandaag nog hoe onze abonnementsdienst jouw ruimte kan transformeren!

Royal Things Rental Artificial Flowers Event Castle
silk-ka close up detail

Waarom kunstbloemen

  • Kunstbloemen zijn onderhoudsarm en hoeven niet bewaterd, gesnoeid of anderszins onderhouden te worden
  • Ze bieden een langdurige en duurzame oplossing, omdat ze niet verwelken of afsterven, waardoor ze een kosteneffectieve optie zijn
  • Ze bieden eindeloze mogelijkheden en variaties omdat ze niet beperkt zijn door de seizoensgebonden beschikbaarheid van echte bloemen
  • Kunstbloemen worden niet beïnvloed door omgevingsfactoren zoals licht of tocht, waardoor ze op elke locatie kunnen worden geplaatst
  • Ze zijn hypoallergeen en produceren geen pollen, waardoor ze een geweldige optie zijn voor mensen met allergieën

Persoonlijke service

Wij zijn er trots op dat onze persoonlijke service verder gaat dan alleen het leveren van bloemstukken. Ons toegewijde team luistert naar jouw wensen en voorkeuren en biedt deskundig advies en aanbevelingen om het perfecte bloemstuk te creëren voor jouw huis of bedrijf. We geloven dat het installatieproces net zo belangrijk is als het bloemstuk zelf. Daarom komen we persoonlijk naar je toe om het te installeren, waarbij we alles schoon en netjes achterlaten.

Onze toewijding aan uitzonderlijke klantenservice staat centraal bij alles wat we doen. We streven ernaar dat elke klant zich gewaardeerd en tevreden voelt met onze persoonlijke aanpak. Kies vandaag nog voor Royal Things en laat ons je helpen om jouw ruimte te transformeren met prachtige luxe kunstbloemen en een ongeëvenaarde service.

reference aleris 4

How we do things

Ben je onder de indruk van onze kunstbloemcreaties?
Laat je dan ook overtuigen door onze persoonlijke aanpak en service.

Stap 1

Contact

Contacteer ons tijdig voor een afspraak of offerte.
Hoe eerder je beslist hoe groter het aanbod.

Stap 2

Gesprek

Met zoveel keuze is beslissen vaak moeilijk, wij begeleiden je graag.
Wij luisteren naar je wensen en helpen je de “look & feel” te creëren die je voor ogen hebt.

Stap 3

Plaatsen

Op de afgesproken datum komen we het luxe XL bloemstuk leveren en installeren, zodat je zelf niets meer hoeft te doen.

Stap 4

Wisselen

Op de afgesproken datum komen we het luxe XL bloemstuk wisselen, zodat je altijd kunt genieten van een nieuwe uitstraling.

Prijslijst

Jaar-abonnement
Luxe XL Bloemstuk

€275 / kwartaal
Royaal XL bloemstuk
Omvat 4 verschillende bloemstukken per jaar, aangepast aan elk seizoen

Transportkosten tot 50 km inclusief.
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende gepersonaliseerde offerte.

Referenties

Royal Things La Fontanella Hasselt Reference Artificial Flowers Rental

Ristorante la fontanella

Hasselt

XL Bloemstuk

bozar-2018-slotconcert

Bozar

Brussel

XL Bloemstuk

Royal Things Reference Artificial Flowers Summer 2

La Plage Beachclub

Knokke

XXL Bloemstuk

Royal Things Alvance Reference Artificial Flowers Summer

Alvance

Duffel

XL Bloemstuk

Sculpting Brows

Leuven

Etalage

Vraag je bloemenabonnement nu aan