Huwelijk & Events

Huwelijk tafelschikking trouwfeest boeket bloemstuk

Bloemen zijn de sfeermaker bij uitstek

Exclusieve tafeldecoratie, romantische bloesembomen, indrukwekkende XXL creaties bij de ingang, bloemenbogen of een gedecoreerde bank voor fotoshoots…
Met oog voor een samenhangend geheel voor een geslaagd huwelijk of event.

Persoonlijke service

We willen graag anders zijn dan de anderen.
Daarom gaan we bij Royal Things verder dan enkel verhuren. Tijdens een gesprek (in ons atelier) luisteren we naar uw wensen. We adviseren en helpen met de styling voor uw huwelijk of event zodat u zich hierover verder geen zorgen hoeft te maken. De bloemencreaties worden niet zomaar afgeleverd maar we komen ze ter plaatse installeren en laten alles weer netjes achter.
Een royale service voor élke klant.

Maak tijdig een afspraak voor meer informatie en alle mogelijkheden.

huwelijk ceremonie ingang trouwfeest centerpiece bloemstuk
huwelijk aankleding kersenbloesem event trouwfeest

Waarom kunstbloemen?

Omdat kunstbloemen niet seizoensgebonden zijn is het aanbod aan variaties oneindig groot en zijn de creatieve mogelijkheden haast onbeperkt. Bovendien zijn kunstbloemen niet gevoelig voor licht en tocht, waardoor ze op om het even welke locatie kunnen geplaatst worden.
Voor een event van meerdere dagen hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit of houdbaarheid van de bloemen. Ze blijven hun mooie kleuren behouden, verwelken niet en vergen geen onderhoud.

Kwaliteit

Sfeer en setting bepalen voor een groot deel het succes van elk event. Met Royal Things helpen we u dit graag te verwezelijken. Daarom werken we uitsluitend met kunstbloemen van de hoogste kwaliteit zodat ze niet te onderscheiden zijn van ‘echte’ bloemen. Het grote voordeel is dat de kwaliteit van de bloemen onberispelijk blijft gedurende het ganse event. Bovendien hoeft u zich nergens zorgen over te maken, we komen alles zorgvuldig plaatsen en weer weghalen.

reference chocolademuseum keulen 3

Verhuur per dag, week of weekend

Tafeldecoraties voor bruiloften en feesten, bloemstukken voor vergaderingen, beurzen of congressen, of voor theater- en filmproducties… Altijd op maat van de klant. Ze kunnen gehuurd worden per dag, per weekend, per week of voor een met u afgesproken periode.
Contacteer ons voor de mogelijkheden en voor een vrijblijvende offerte.