Over Ons

Arend Diederick Louise Home

In 2016 schoot Royal Things officieel uit de startblokken. Vanuit onze passies voor kerst en bloemen richtten wij onze eigen familiezaak op. Van een afzonderlijke opslagruimte was er toen nog geen sprake. Alles verliep van thuis uit, tot het moment dat onze woonst quasi tot de nok toe gevuld stond. Hoog tijd dus om op zoek te gaan naar extra ruimte: van een container in onze tuin tot het huren van een voormalige drukkerij om vervolgens op onze huidige locatie te belanden, met plaats voor zowel onze werkruimtes als de kerstwinkel en het bloemenatelier.

In onze Royal Things “Christmas Boutique” bieden wij het hele jaar door alle mogelijke kerstinspiratie aan: van elfen- en feeënmagie tot sfeerartikelen en exclusieve kerstdecoratie. Wij verwelkomen je heel graag in onze winkel in Kortenberg waar we je meenemen in onze wereld van grenzeloze fantasie. Denk er wel aan om eerst een afspraak vast te leggen.

Ook onze bloemenwereld stellen we graag aan je voor. Wij verhuren buitengewone bloemencreaties met kunstbloemen van hoge kwaliteit. Via een abonnement-formule met doorgaans een viertal wissels per jaar heb je steeds een prachtig bloemstuk in huis, aangepast aan het seizoen. En vooral: geen onderhoud, geen water geven… de bloemen zien er altijd op hun best uit!

De groei van Royal Things zou echter niet mogelijk geweest zijn zonder ijzersterke teamspirit! Wij, Arend & Diederick, het bewijs dat liefde op het eerste gezicht wel degelijk bestaat. Het werd al snel duidelijk dat wij een ondernemend, gedreven koppel zijn. Onze gedeelde passie voor kerst en bloemen zorgde ervoor dat Royal Things het levenslicht zag. We hebben een stevige relatie-& communicatiebasis en zijn ook goed op elkaar ingespeeld. We twijfelden dan ook geen seconde om dit avontuur sámen aan te gaan. Ondertussen kwam ook Louise -mama van Arend- erbij. Benieuwd naar wie we zijn? Meet our team!

Tijdlijn

2016

Royal Things Crown Timeline Icon

Verhuur 6 kerstbomen

2017

Royal Things Crown Timeline Icon

Leuvense Kerstmarkt
|
3 keer verhuisd

2018

Royal Things Crown Timeline Icon

Start bloemen
|
Eerste pop-up Christmas Boutique

2019

Royal Things Crown Timeline Icon

Nieuw pand
|
55 kerstbomen

2020

Royal Things Crown Timeline Icon

Opening Kerstwinkel

2021

Royal Things Crown Timeline Icon

Opening nieuw verdiep kerstwinkel

Arend

Header Arend Sign

Eén en al zottigheid. Creatieve veelvraat. Zijn naam duidelijk niet gestolen met z’n arendsoog voor schoonheid en stijl. Doorzetter in hart en nieren. Denkt niet in belemmeringen, spot vooral opportuniteiten: “Alles is mogelijk!”. Na een leven als danser, wijdt hij zijn tijd nu voornamelijk aan het decoratieve luik binnen Royal Things.

Arend Santa Small
Diederick Small

Diederick

Header Diederick Sign

Krak in inzicht en structuur. Steeds opnieuw zijn rustige, rationele zelve. Danst zowel letterlijk als figuurlijk door het leven. Hecht belang aan persoonlijke ontwikkeling. Sterke kracht achter het digitale gebeuren van Royal Things. Met volle overgave en in eigen beheer zorgt hij voor een efficiënte werking van zowel de webshop als de website van Royal Things. Zijn vroegere ervaring als IT’er komt hierbij goed van pas!

Louise

Header Louise Sign

Lieve mama van Arend, lieve toekomstige schoonmama van Diederick. Bloeit van optimisme, kent geen vooroordelen. Het organisatorische, gestructureerde brein achter Royal Things. Haar jarenlange ervaring als zaakvoerder van een eigen drukkerij en reclamebureau is een onmisbare troef voor ons familiebedrijf. Een welgekomen extra paar gouden handen. En een gouden hart, dat ook.

Louise Small

Jazeker, de kracht van Royal Things schuilt grotendeels in het persoonlijke en familiale aspect. We verschillen maar tegelijkertijd vullen we elkaar ook aan. En het is die combinatie van eigenschappen, talenten en karaktertrekken die voor een vlotte samenwerking zorgen.

We zijn in elk geval fier dat Royal Things van “een uit de hand gelopen hobby” naar een kerst- en bloemrijke familiezaak evolueerde. En dat zou niet mogelijk geweest zijn zonder jouw vertrouwen in Royal Things. Merci, uit het diepst van onze harten! Wij staan alvast paraat om jou royaal van dienst te zijn.

Tot binnenkort?

Liefs,

Team Royal Things