Nieuwsbrief Zomer 2020

Header Newsletter Summer 2020

Beste klanten,

Tijdens deze bizarre coronatijden hopen wij in de eerste plaats dat jullie en jullie naasten gezond en wel blijven. Zorg goed voor elkaar zodat we dit virus zo goed als mogelijk samen te baas kunnen. Jammer genoeg heeft de impact ervan zich ook bij ons laten voelen, want ook wij moesten onze activiteiten tijdelijk stopzetten. Al bleven we niet bij de pakken neerzitten (oh no!) en werken we nog steeds achter de schermen verder aan onze zaak. En zo zijn we méér dan verheugd om jullie via deze nieuwsbrief op onderstaande info te mogen trakteren. Smakelijk!

WELKOM, LIEVE LOUISE

Begin februari verwelkomden wij een nieuw teamlid. Jawel, Louise – mama van Arend – helemaal paraat om haar gedeelde liefde voor ons vak én haar helpende handen mee in te zetten voor een bovenste beste werking van Royal Things. Louise popelt alvast om jullie met een hoogstpersoonlijke aanpak verder te mogen begeleiden in de wondere wereld van onze creatieve onderneming. Wij klinken alvast op een sprankelende samenwerking!

New Employee Mom Royal Things

NIEUW NIEUW NIEUW

Onze webshop blinkt erop los met een fonkelnieuwe collectie aan potten en vazen. Voor elk interieur wat wils want er is een waaier aan kleuren, materialen en formaten beschikbaar. Jullie mogen hierbij rekenen op unieke, kwaliteitsvolle exemplaren, stuk voor stuk met de hand vervaardigd – vakmanschap op en top! What are you waiting for? Scroll door ons uitgebreide gamma heen, geef jullie ogen de kost & laat jullie woonst/bedrijf schitteren met (één van) onze stijlvolle, catchy designs. Genieten maar!

HOLLY JOLLY

Hoewel het nog volop zomert, blikken wij al sinds geruime tijd vooruit naar de meest hartverwarmende periode van het jaar en zijn wij dus druk in de weer met onze kerstvoorbereidingen. Zo lanceerden wij onlangs onze nieuwe kerstcollectie, in volle glorie via onze webshop te bewonderen én met mogelijkheid tot bestellingen in pre-order, hoera! Neem zeker eens een kijkje want voor een sfeervol en tegelijkertijd exclusief kerstinterieur is er maar één adres: juist, ja, Royal Things tot jullie dienst :-)

New Christmas Collection 2020 Royal Things
Google Facebook Give Us A Nice Rating

WARME WOORDEN

Wij dragen ons contact met jullie hoog in het vaandel en stellen alles in het werk om jullie een royale, klantvriendelijke en kwaliteitsvolle service te bieden. Want het is mede dankzij jullie dat wij onze dromen kunnen waarmaken. Zijn jullie zelf ook tevreden over onze diensten en producten, over jullie ervaringen met Royal Things? Dan stellen wij een review via onze Facebookpagina en/of via Google ontzettend op prijs. Wij danken jullie bij voorbaat met heel ons hart, it really means the world to us.

Bloemrijke groeten & alle liefs,

Arend – Diederick – Louise