Nieuwe collectie Goodwill 2021

Ontdekkingstocht

Kerst het hele jaar door…
daar dromen we sinds onze kinderjaren al van. En van deze droom hebben we sinds kort ook werkelijkheid gemaakt: onze kerstwinkel – The Christmas Boutique – die het hele jaar door open is en sfeer en gezelligheid in overvloed heeft.

De voorbije jaren zochten we continu naar leuke hebbedingetjes voor onze stand op de Leuvense Kerstmarkt en voor onze webshop. We reisden al in februari en maart naar de grote internationale beurzen. Helaas, dit jaar is dat onmogelijk, net nu we het beste van het beste zouden willen voor onze kerstwinkel. Gelukkig is er Goodwill, een Belgisch bedrijf en onze hoofdleverancier van het eerste uur, en dit jaar komen ze echt met een prachtige collectie.

Ook zij hebben enkele aanpassingen gedaan, waardoor we niet moeten wachten tot in maart maar nu reeds onze aankopen kunnen doen.
En wij waren er natuurlijk als de kippen bij op 18 januari, de eerste openingsdag van hun showroom. Benieuwd? We nemen je graag mee op ons avontuur!

Once Upon A Time
Art Decotique Dsc 0123

Wonderland

Al bij het binnenkomen van de showroom werden we omvergeblazen. Zoals we gewoon zijn van Goodwill gaan ze er steeds voluit voor, maar dit jaar deden ze er nog een schepje bovenop. Ja, ogen te kort! Mega decorstukken en wel 19 thema’s om ons aan te vergapen. We voelen ons als kinderen in wonderland, maar dan in het wonderland van de kerst, met magische thema’s als “Bohemian Fairies”, “Once upon a Time” en “Swan Lake”, net als in de sprookjesboeken waar we destijds uren in wegdroomden.

Uiteraard komen ook de klassieke thema’s aan bod zoals “A Christmas carol”, “Fishmas”, “Lapland Winter”, “Nutcracker”, “Religious”, “Santa’s Gifts” en “Santa’s Kitchen”. Veel kerstmannen en kerstvrouwen. Maar ook veel andere wezentjes en beestjes met de kerstmuts op.

De kleurrijke visjes zijn terug!

En Goodwill zou Goodwill niet zijn mochten ze niet uitpakken met een paar eye-catching thema’s. Dit jaar zijn dat “Aqua Baroque” en “Art Decotique”. Twee bekende tijdperken waar Goodwill een kersttwist aan gegeven heeft. Wie Baroque zegt denkt direct aan die fantastische hoge pruiken. En ja hoor, deze zijn ook rijkelijk aanwezig in het “Aqua Baroque” thema, zowel bij de vissen als bij de zeemeerminnen. En die prachtige kleurrijke kostuums…

Ook de “Art Decotique” moet hier niet voor onderdoen, hier heeft Goodwill zich vooral laten inspireren door de Afrikaanse invloeden tijdens de art deco jaren. Typische patroon-jurkjes, aangevuld met luipaard-prints en uiteraard pluimen. Massa’s pluimen!

Fishmas Fish Elves

Catalogus & Pre-orders

Sta je al te springen om de nieuwe collectie te ontdekken?
Het zal nog even duren voor onze collectie online staat maar niet getreurd,
je kan alvast door de catalogus van Goodwill bladeren!
Heb je al iets gezien dat je graag wil bestellen?
Laat het ons zeker weten, we helpen je graag verder!