Interieurbeplanting

Royal Things Interiour Plants Lava Vases Plantinum

Totaal concept

Ieder interieur kan wel wat groen gebruiken. Maar hoe begin je daar juist aan?
Bij Royal Things adviseren we je graag om je ruimtes om te toveren naar een exclusieve totaalbeleving. Zowel bij jou thuis als op kantoor creëren we samen een buitengewone setting door onze hoogwaardige zijdebloemen of kunstplanten al dan niet te combineren met een unieke pot of vaas uit onze uitgebreide collectie. Een groendesign in harmonie met het interieur en met de nodige contrasten.

Eindeloze mogelijkheden

Op zoek naar extra groen-accenten voor jouw huis, werkruimte, horeca of bedrijf? Planten op echt hout geënt, die bijna niet van echte te onderscheiden zijn, of eerder een weelderig boeket zijdebloemen? Kies je voor een ‘Natural Look’ of ga je eerder voor een strakke ‘Industrial Look’? Of ben je op zoek naar een pot of vaas in een bepaalde RAL-kleur? Ja, de opties zijn eindeloos.
Net daarom helpen we je bij Royal Things graag met je keuze. Als experts in groenbeleving weten we perfect welke combinaties voor jouw project werken. Hierdoor zijn we ook de ideale steun en toeverlaat voor projectontwikkelaars en (interieur)architecten.

Op zoek naar een helpende hand? Je wenst een project zonder zorgen? Dan maken wij graag voor jou een offerte op maat.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

interior artificial plants vases total concept botique shop
Royal Things Interiour Plants Strelitzia Silkka

Voordelen van kunstplanten

Groen brengt sfeer en gezelligheid. Een ideale aanvulling voor jouw interieur. Daarbij zijn onze zijdebloemen en kunstplanten niet vatbaar voor omgevingsfactoren zoals licht en temperatuur.
Wist je ook dat groen op de werkvloer zorgt voor meer productiviteit?

  • Behouden hun frisse uitstraling en natuurlijke vorm
  • Kunstplanten kunnen overal geplaatst worden
  • Geen onderhoud, alleen af en toe eens afstoffen
  • Ze zorgen voor een beter akoestiek
  • Bijna niet van echte te onderscheiden

Plantenwanden

Op zoek naar een groene blikvanger? Dan zijn plantenwanden iets voor jou! Deze wanden zorgen voor een groene jungle in jouw interieur. Doordat het allemaal kunstplanten zijn kan je ze overal plaatsen en zorgen ze voor prima geluidsdemping. Ideaal voor grote open ruimtes zoals je winkel, toonzaal, meetingroom of inkomhal.
De ideale aanvulling voor jouw project!

interior greenwall design custom made
fleur ami receptie loft

Moswanden

Ook ‘moswanden’ zijn vandaag niet meer weg te denken. In tegenstelling tot de plantenwanden hebben de moswanden een meer serenere uitstraling. De ideale oplossing voor een cocoon-effect.
Door een speciale behandeling is het mos omgevormd naar mummy mos, waardoor het zijn kleur en uitstraling behoudt. Zo heeft een moswand dus geen onderhoud nodig.
Mos is zelf zo flexibel dat het perfect kan worden gebruikt om vormen of logo’s op te vullen.

Potten & Vazen

Je hebt vast al gemerkt dat onze potten & vazen een centrale rol spelen in onze groen interieur aankleding. We zijn dan ook trots op deze unieke pareltjes! Wil je de vele mogelijkheden kennen?

Royal Things Interiour Plants Plantinium Bosco Bowl