Kerst in Juli, A.K.A. Christmas in July

Kerst in juli? Ik zie je al fronsen. Wie viert nu kerst midden in de zomer?
Wel, heel veel mensen!

Waar en wanneer het precies ontstaan is, is nog een open vraag. Sommigen zeggen op een zomerkamp in Amerika in 1933, andere beweren dat een groepje Ierse toeristen in 1980 startte met een themafeest “Yulefest” in de Blue Mountains in Sydney. Geen idee wie het bij het rechte eind heeft, maar één ding is zeker: veel mensen vieren niet 1 maar 2 keer kerst per jaar. In Australië bijvoorbeeld is het op 25 december immers… hartje zomer!

Denk je nu “waarom heb IK dat nooit eerder gedaan?” Wel, grijp je kans en haal je kerstboom uit de doos!
Go crazy en maak je huis helemaal klaar voor je nieuwe traditie! “Christmas in July”

Santa Swimsuit Deco Piece Christmas In July Idea
Aqua Baroque Goodwill Mermaid Meermin Chirstmas In July Theme

Hoe vier je “Christmas in July”?

Wees vooral creatief. Je hoeft niet je hele huis te gaan decoreren, alhoewel… we houden je natuurlijk ook niet tegen ;-)
Kies je voor een traditioneel thema of pak je het zomers aan? Versier je boom eens met kerstmannen in zwemshort, een flamingo, schelpen, meerminnen en meermannen. Helemaal up to you!

Je kerstboom is het pronkstuk, maar om het compleet te maken hoort er ook een echt kerstfeest bij! Dat vieren we op 24 en 25 juli, naar analogie met kerstavond en kerstdag.
Doe je kooktalenten alle eer aan en maak er een gezellig feest van. Serveer eens een verfrissende kerstcoktail in plaats van warme glühwein. Het is tenslotte volop zomer.
Nog een tip voor een afsluiter? Nestel je in je gemakkelijke zetel naast de kerstboom en kijk een leuke kerstfilm op Netflix.

Extra voordeel: de kleinsten onder ons zijn super braaf want anders brengt de kerstman geen cadeautjes!

Kerstaankopen

Het feest is uiteraard een hoogtepunt, maar voor de echte kerstfanaten is dit nú het ideale moment om de kerstaankopen te doen. Nu is er nog volop keuze uit de volledige collectie. Verzamelaars weten dat veel artikelen tegen november al kunnen uitverkocht zijn. Het ideale moment dus om je favorieten aan te kopen voor ze weg zijn.

Merry Carol Goodwill Pre Order Before It Is Gone