The Christmas Boutique

Reserveer onderaan je bezoek

Royal Things Christmas Boutique Header

Beste klant,

Met trots en enorm veel liefde kondigen wij onze ‘vernieuwde’ kerstwinkel 2021 aan! Twee etages grenzeloze fantasie. Dé plek waar kerstrijke vibes onafgebroken -over alle seizoenen heen- door de lucht waaien. Jazeker, je leest het goed. Een héél jaar lang alle mogelijke kerstinspiratie, van elfen- en feeënmagie tot sfeerartikelen, bloemen en exclusieve kerstdecoratie. Denk aan met zorg uitgekozen kwaliteitsmerken zoals Goodwill, Katherine’s Collection, Mark Roberts, Kurt S. Adler en December Diamonds. En ja hoor, je mag erop rekenen, stuk voor stuk dragen ze bij tot de creatie van een sfeervol interieur. Een breed assortiment met aandacht voor jouw smaken en wensen, in combinatie met gespecialiseerd advies van het Royal Things-team. Want wij dragen ons contact met jou hoog in het vaandel.

Royal Things Boutique Katherine S Collection Carriage

Voel je het al kriebelen om de ‘Royal Things Christmas Boutique” een bezoekje te brengen? Wij geven je 300% gelijk :-) We kijken er dan ook maximaal naar uit om je te mogen onderdompelen in onze wondere kerstwereld. In functie van een hoogstpersoonlijke aanpak en een coronaproof verloop vragen we je wel om zonder uitzondering op voorhand een afspraak vast te leggen. Doe dit via onderstaand formulier of door ons een belletje te geven op het nummer +32(0) 497 447 447.

Place to be? Ren, spring, fiets of rijd naar Haaggatstraat 41, Erps-Kwerps. Nogmaals, belangrijk: kom enkel langs na reservatie van een afspraak, anders riskeer je voor gesloten deuren te staan…

Bezoekuur vastgelegd? Pico bello! Wij verwelkomen je heel erg graag!

HO-HO-HOpelijk tot snel & take care,

Arend, Diederick & Louise

Royal Things Mark Roberts Merry Christmas Fairy

Openingsuren

Maandag: 10 – 18h
Dinsdag: Gesloten
In december dinsdag open van 10 – 18h
Woensdag: 10 – 18h
Donderdag: 10 – 18h
Vrijdag: 10 – 22h
Zaterdag: 10 – 18h
Zondag: 10 – 18h

Open op feestdagen

Enkel op afspraak
Doe dit via onderstaand formulier of door ons een belletje te geven op het nummer +32(0) 497 447 447.

Reserveer hier je bezoek

Je kan tot 1 uur vooraf een reservatie maken.

Laden...
Royal Things Entrance