The Christmas Boutique

Reserveer onderaan je bezoek

Toonbank Boutique

Beste klant,

Met trots en enorm veel liefde kondigen wij de ‘Royal Things Christmas Boutique” aan, onze fonkelnieuwe winkel! Dé plek waar kerstrijke vibes onafgebroken -over alle seizoenen heen- door de lucht waaien. Jazeker, je leest het goed. Een héél jaar lang alle mogelijke kerstinspiratie, van elfen- en feeënmagie tot sfeerartikelen, bloemen en exclusieve kerstdecoratie. Denk aan met zorg uitgekozen kwaliteitsmerken zoals Goodwill, Katherine’s Collection, Mark Roberts, Kurt S. Adler en December Diamonds. En ja hoor, je mag erop rekenen, stuk voor stuk dragen ze bij tot de creatie van een sfeervol interieur. Een breed assortiment met aandacht voor jouw smaken en wensen, in combinatie met gespecialiseerd advies van het Royal Things-team. Want wij dragen ons contact met jou hoog in het vaandel.

Voel je het al kriebelen om de ‘Royal Things Christmas Boutique” een bezoekje te brengen? Wij geven je 300% gelijk :-) We kijken er dan ook maximaal naar uit om je te mogen onderdompelen in onze wondere kerstwereld. In functie van een hoogstpersoonlijke aanpak en een coronaproof verloop vragen we je wel om zonder uitzondering op voorhand een afspraak vast te leggen. Doe dit via onderstaand formulier of door ons een belletje te geven op het nummer +32(0) 497 447 447.

Royal Santa Thema

Place to be? Ren, spring, fiets of rijd naar Haaggatstraat 41, Erps-Kwerps. Nogmaals, belangrijk: kom enkel langs na reservatie van een afspraak, anders riskeer je voor gesloten deuren te staan…

Bezoekuur vastgelegd? Pico bello! Wij verwelkomen je heel erg graag!

HO-HO-HOpelijk tot snel & take care,

Arend, Diederick & Louise

Openingsuren

Vrijdag: 16 – 22h
Zaterdag: 10 – 18h
Zondag: 10 – 18h
Maandag: 10 – 18h

Open op feestdagen

Extra geopend op 15 – 16 – 17 en 22 – 23 – 24 december
Telkens van 10 – 18h

Enkel op afspraak
Doe dit via onderstaand formulier of door ons een belletje te geven op het nummer +32(0) 497 447 447.

Mark Roberts Poppen Kast
Mark Roberts Refined Glass Kerstballen

Reserveer hier je bezoek

Je kan tot 1 dag vooraf een reservatie maken. Kom je vandaag op bezoek?
Reserveer dan telefonisch je afspraak op +32(0) 497 447 447

Laden...